2015. december 13., vasárnap

Mini Morris

Mini Morris "sport?" (Hot Wheels)

Azért ez a kissé furcsa és kételkedő cím, mert magam sem tudom igazán átlátni, hogy mi is akar lenni ez a kisautó, a játékos kisautóságán túl. Ha nem több, mint egy bolondos festés, és némi fantasy extra akkor rendben is van.
Igen, életlen a kocsi, de lehet, hogy így is van benne poén...

Arányaiban megjelenésében sincs különösebb kivetnivaló benne, az eredeti forma teljesen jól előjön. Bár ha a Matchbox korabeli és újkori hasonló modelljei mellé teszem, akkor azért a hízás nyomai felfedezhetőek. Így viszont mokányabb, sportosabb a kinézet, és itt ez a cél.
Van egy kis furcsaság a motorházfedél tetején, amit nem igazán lehet, hova tenni. Egy nagyméretű légbeszívó (féleség) foglalja el a fedél egyharmadát. Ezt semmi nem indokolja igazán.
Hízott, rendesen

Érdekesek a magasságok is

Az az első lámpa kialakítás meglehetősen szokatlan

Az alapszín nem kicsit rémisztő, viszont a dekoráció olyan jó és nagy rajta (kiváltképp a tetején levő), hogy szinte el is vész. A dekoráció nem ment el a fantáziaművészet irányába, teljesen reális maradt, ami ritka. De ez esetben teljesen jól néz ki. Ilyen pozitív véleményt viszont ritkán teszek kisautó dekorációra. A lámpákat kicsit följavítottam, és így egy teljesen komplett kis utcai sportautó kinézetű gép került a Mini sorom végére.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése